Over ons


DagBeleving De Tulp is in 2021 opgericht door Frank en Marja van den Berg, een enthousiast echtpaar met een hart voor ouderen in Waddinxveen en omstreken. Ze kennen het dorp, zijn gepassioneerd en werken samen met betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Samen met hen runnen ze DagBeleving De Tulp. 


Frank en Marja hebben samen het roer omgegooid om zich dagelijks in te zetten voor een gezellige dagbesteding voor ouderen: 


‘’Wij, Frank en Marja van den Berg, hebben jarenlange ervaring als tennisleraar, in het speciaal onderwijs en als kinder- en creatief coach in Waddinxveen en omstreken. Bovendien zijn we beiden al geruime tijd zelf mantelzorger van onze moeders. 

Contact


De afgelopen jaren zijn we op zoek gegaan naar een manier om (eenzame, thuiswonende) ouderen op een unieke en kleinschalige manier  uit hun isolement te halen.


Na enige tijd van voorbereiding hebben we ons werk opgezegd en besloten we om al onze tijd en energie in dit mooie initiatief te stoppen. Zo hebben we Stichting Dagbesteding De Tulp opgezet. Wij zijn pas tevreden als we samen met de ouderen een leuke tijd hebben gehad!’’

Vrijwilligers


Onze stichting bestaat mede door ons fantastische netwerk van vrijwilligers. Deze dames en heren zetten zich vrijblijvend in tegen eenzaamheid. Dit doen ze elk op hun eigen manier: door te assisteren op de groepen, te koken, de ouderen te brengen en halen, mee te gaan met activiteiten of achter de schermen. 


Wij zijn ontzettend trots op dit netwerk van mensen met een hart van goud!

Kennismaken?


Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact

met u op.