Ons bestuur 


DagBeleving De Tulp is een kleinschalige, laagdrempelige dagbesteding in Waddinxveen met een onderscheidend karakter, waar gezelligheid en persoonlijke aandacht voorop staan.


Het bestuur vertegenwoordigt De Tulp, adviseert Frank en Marja over de te nemen beslissingen en is verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelen.

Jeffrey van den Berg (voorzitter)


Jeffrey van den Berg werkt, naast zijn rol als voorzitter bij de Tulp, als Kwaliteitsadviseur bij Humanitas DMH, landelijke zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg. 'Ik houd mij bezig metkwaliteit van zorg, lerende organisaties, verantwoording én samenwerking in o.a. het Sociaal Domein en de Langdurige Zorg. Ik vind het belangrijk dat mensen de zorg en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Ik heb scherp in beeld hoe het zorgspeelveld eruit ziet en vind het interessant om de Tulp hier onderdeel van te laten zijn'.


Jeffrey's expertise en ervaring gebruiken we om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de wensen en behoeften van onze Tulpers en om een serieuze speler te zijn binnen de Waddinxveense zorg.

Christian de Vries (Penningmeester)


Christian de Vries heeft, naast zijn rol als Penningmeester bij De Tulp, zijn eigen financieel adviesbureau Lange & Partners Financieel Advies. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft hij al veel mensen geholpen met het verwezenlijken van hun dromen en het ontzorgen bij financiële vraagstukken. ''Mijn kracht zit in het logisch denken. Met de juiste argumenten kun je een heel eind komen. Het woord ‘nee’, dat hoor ik niet graag. Ik blijf net zo lang doorzoeken totdat het wel kan. Er zijn altijd wel argumenten te bedenken waardoor het onmogelijk toch mogelijk wordt.''


Christian adviseert ons over financiële kwesties, subsidie aanvragen en denkt mee over de toekomst van de Tulp. 

Claudia Esveldt (Secretaris)


Claudia Esveldt werkt, naast haar rol als Secretaris bij De Tulp, als marketeer. Met haar eigen marketingbureau helpt ze bedrijven met het groeien via campagnes, social media en partnerships. ''Ik houd van creatief bezig zijn en het creëren van nieuwe ideeën. Mooie initiatieven die een oplossing bieden, horen gezien te worden. Dat is ook zo bij De Tulp.''


Claudia helpt De Tulp om bekendheid te verkrijgen in de regio en om online zichtbaar te zijn. 

Heb jij een vraag voor De Tulp?
Of wil je eens langs komen?


Laat gerust een bericht achter.