Onze supporters

DagBeleving De Tulp is een lokale ontmoetingsplek waar thuiswonende ouderen nieuwe contacten kunnen maken in een veilige en huiselijke omgeving. Dit doen we zonder winstoogmerk, maar met een focus op samenzijn én gezelligheid. 


Meerdere dagen per week ontvangen wij onze ouderen voor een dag vol met binnen- en buitenactiviteiten, zoals schilderen, creatief bezig zijn met bloemen/planten en (bewegings)spellen. Daarnaast gaan we graag naar buiten en op pad met onze Riksja-fietsen. 


Al deze activiteiten zijn niet mogelijk zonder de steun van ons fantastische netwerk van mensen die ons een warm hart toedragen en bedrijven die een positieve impact willen maken.

Elke gift is welkom

Wilt u ons steunen? Dat is meer dan welkom! 

U kunt ons steunen door de QR-code hier te scannen of door op de knop hieronder te klikken. 


Met uw bijdrage kunnen we nog meer ouderen bereiken en ze wekelijks een fijne dag bieden.


Bedankt voor uw steun!Als trots lokaal initiatief voor Waddinxveense ouderen, zijn we heel blij met de steun die we krijgen van lokale bedrijven. Ieder bedrijf op zijn of haar eigen manier! Dat is de kracht van lokaal ondernemerschap. 


Als kleinschalige DagBeleving kunnen wij de hulp van enthousiaste sponsoren goed gebruiken.
Bent of kent u een bedrijf dat samen met ons een vuist wil maken tegen eenzaamheid? 


Neem dan gerust contact op; wij leggen u graag meer uit over wat wij doen en hoe De Tulp ouderen een mooie dagbeleving biedt. 

Bedankt voor jullie steun!

Ons netwerk van lokale supporters

Bedrijven die ons steunen